U bevindt zich hier:

Btw-chat-direct
Met veel trots biedt BTW-PLAZA u Btw-chat-direct aan. Heeft u een btw-vraag? Stel deze dan direct via de chat aan de btw-specialisten. Zij geven u snel deskundig antwoord op al uw btw-vragen. Btw-chat-direct werkt gemakkelijk en is bovendien heel betaalbaar!

Waarom Btw-chat-direct?
Al jaren biedt BTW-PLAZA vernieuwende btw-diensten voor accountants, boekhouders, belastingadviseurs, financieel verantwoordelijken, bedrijfsfiscalisten  en ondernemers.  Nu ook voor notarissen, advocaten, juristen en schoolleiders!
Wij geloven dat btw-advies gemakkelijk, betrouwbaar én betaalbaar moet zijn voor iedereen en dat dit niet hoeft tegen hoge uurtarieven. Daarom bieden we advies op maat via chat. Via deze chat zit de btw-specialist direct ‘aan tafel’ en lost hij/zij direct uw btw-vraag op. Onze ervaring is dat de btw-chat intermediairs helpt voor het goed bedienen van hun klanten, maar tegelijk maken ook vele ondernemers gebruik van de chat. Een btw-specialist in dienst nemen hoeft op deze manier niet: geen btw-vraag, geen kosten. Wel een btw-vraag, direct opgelost tegen geringe kosten!

Hoe werkt Btw-chat-direct?
Heel gemakkelijk. U hoeft geen account aan te maken of abonnee te worden. Geheel vrijblijvend dus! U klikt op de blauwe chatbutton, u vult vervolgens uw gegevens in en kunt direct chatten met een van onze ervaren btw-specialisten en uw btw-vraag stellen.  Nadat de chat gesloten is, ontvangt u automatisch een afschrift van de chat. 

Hoeveel betaal ik voor de chat?
Op Btw-chat-direct betaalt u per bundel van 6 minuten. De bundel gaat in wanneer u uw btw-vraag stelt. De btw-specialist is direct online en gaat gelijk met uw vraag aan de slag. Alleen daadwerkelijke chattijd en tijd voor het uitzoeken krijgt u berekent. U bepaalt zelf wanneer het gegeven advies voldoende is. U heeft hierin zelf de regie. Nadat de chat gesloten is, registreert BTW-PLAZA direct het aantal minuten die vervolgens in rekening wordt gebracht. Onderstaand het overzicht van de bundeltarieven, afhankelijk van of u aangesloten bent bij een van de Btw-chat-direct partners:

 Uw situatie

 U betaalt

 Aangesloten bij:

 

 NOVAK

 EUR 12,- per 6 minuten

 Alex van Groningen

 EUR 12,- per 6 minuten

 VastgoedJournaal

 EUR 12,- per 6 minuten

 Jortt

 EUR 12,- per 6 minuten

 Niet aangesloten bij een parter

 EUR 13,50 per 6 minuten

 

 

 Genoemde bedragen zijn excl. btw. 


 U KUNT DIRECT UW BTW-VRAAG STELLEN DOOR ONDERAAN DIT SCHERM OP DE BTW-CHAT-DIRECT BUTTON TE KLIKKEN.

Heeft u vragen over Btw-chat-direct? Neem dan contact op via info@btwplaza.nl of  bel ons tijdens kantooruren op 078-6225452

 

BTW-PLAZA

Meld u nu aan en ga direct aan de slag

direct aanmelden

Btw-nieuws

Actueel btw-nieuws met vertaling naar de praktijk

Btw-kennis

Zelf op zoek naar voor u relevante antwoorden

Btw-tools

Handige (reken)tools voor uw btw-administratie

Btw-advies

Gratis btw-advies altijd binnen handbereik