Voor direct advies op maat bel: 088 - 298 98 98 Inloggen Aanmelden Nieuwsbrief a a a

Veelgestelde vragen


OVER GEBRUIK VAN DE WEBSITE

Inloggen op BTW-PLAZA?

Na registratie via het aanmeldformulier kunt u met uw zelf gekozen wachtwoord en gebruikersnaam (uw e-mailadres) inloggen.

Welke browser adviseert BTW-PLAZA?
Wanneer u een PC gebruikt, dan is de website het best te bekijken met Internet Explorer 7 of de laatste versie van Mozilla FireFox. Gebruikt u een Mac, dan is de website het best te bekijken met de laatste versie van Mozilla FireFox of Safari.

Hoe krijg ik volledige toegang tot het btw-handboek?
Voor toegang tot het btw-handboek dient u zich te registreren. Na het invullen van het aanmeldformulier krijgt u automatisch via e-mail uw inlogcode toegestuurd. Uw e-mailadres is tevens uw gebruikersnaam op BTW-PLAZA.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer om te kunnen inloggen. Wat moet ik doen?
Via het inlogscherm kunt u uw wachtwoord opvragen. Deze krijgt u per e-mail toegestuurd.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Na het inloggen kunt u op de homepagina uw profiel en wachtwoord wijzigen.

Ik wil mijn registratie bij BTW-PLAZA ongedaan maken. Wat moet ik doen?
Uiteraard vinden wij het jammer dat u geen gebruik meer wilt maken van BTW-PLAZA. Om uw registratie ongedaan te maken, kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice: info@btwplaza.nl.

OVER DE REDACTIE

Hoe is de redactie van BTW-PLAZA samengesteld?
De redactie van BTW-PLAZA bestaat uit 8 academisch geschoolde fiscalisten. De hoofdredactie wordt gevoerd door de heer mr. Matthijs van der Wulp.

Mag ik de inhoud van BTW-PLAZA vrijelijk gebruiken?
Het is strikt verboden om, zonder voorafgaande toestemming van BTW-PLAZA, door BTW-PLAZA gepubliceerde artikelen, btw-handboek, onderzoeken of gedeelten daarvan over te nemen, te (doen) publiceren of anderszins openbaar te maken of te verveelvoudigen. Informatie over het overnemen van inhoud kunt u opvragen bij de heer mr. Matthijs van der Wulp, telefoon: 088 - 298 98 98.

Hoe kan ik reageren op de inhoud uit het btw-handboek?
Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft over de inhoud van het btw-handboek dan verzoeken wij u zich schriftelijk tot ons te richten via info@btwplaza.nl.

OVER PARTNERSHIP

Hoe plaats ik een advertentie op BTW-PLAZA?
BTW-PLAZA biedt onder andere de mogelijkheid voor het plaatsen van een banner op verschillende locaties en het opnemen van een advertorial in de nieuwsbrief. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de heer mr. Machiel van Driel op nummer 088 - 298 98 98 of info@btwplaza.nl.

Hoe word ik kennispartner van BTW-PLAZA?
Kennispartners worden geselecteerd op kwaliteit, deskundigheid, professionaliteit en maatwerk. Door met vaste kennispartners te werken, wordt onze specifieke btw know-how verder ontwikkeld en verankerd. Wilt u ook kennispartner worden? Neem dan vrijblijvend contact op met de heer mr. Matthijs van der Wulp op nummer 088 - 298 98 98 of info@btwplaza.nl.