Voor direct advies op maat bel: 088 - 298 98 98 Inloggen Aanmelden Nieuwsbrief a a a

Over ons

Bent u ondernemer, intermediair, administrateur of financieel manager? En heeft u vragen over btw? Dan is BTW-PLAZA voor u de onmisbare btw- tool! BTW-PLAZA biedt u op een snelle en eenvoudige manier toegang tot het meest complete btw-advies van Nederland. Een nieuwe manier van btw-dienstverlening. Gemakkelijk, en net zo betrouwbaar! Meld u nu aan.

  •  24/7 toegang
  •  Begrijpelijke taal
  •  Actuele kennis
    •  Onafhankelijk en betrouwbaar
  •  Het laatste nieuws
  •  Dagelijkse update door onze btw-adviseurs
  •  Compleet advies

Gemakkelijk zelf antwoorden vinden
Op BTW-PLAZA krijgt u toegang tot antwoorden op de meest uiteenlopende btw-vragen. Bijvoorbeeld over heffingen en vrijstellingen, maar ook over bijzondere regelingen. U wordt gewezen op kansen en risico's en u kunt er diverse modellen en schema’s downloaden. Ook heeft u toegang tot gratis praktische memo's, die direct toepasbaar zijn richting uw eigen clientèle. 

Het btw-handboek is zo opgezet dat u als gebruiker op verschillende manieren zelf advies kunt inwinnen. U kunt zoeken op thema, maar ook door een gerichte zoekterm in te vullen. Daarnaast biedt BTW-PLAZA altijd het laatste nationale en internationale btw-nieuws. Bijvoorbeeld over wetsvoorstellen en beleidsbesluiten. Altijd met een duidelijke vertaling naar de praktijk. 

Actuele kennis & direct advies 
Een abonnement geeft toegang tot het meest complete btw-advies van Nederland. En heeft u behoefte aan een advies op maat? Dan legt u met één klik op de knop direct contact met één van onze btw-adviseurs.
U kunt zich direct inschrijven via het aanmeldformulier. 

BTW-PLAZA is een initiatief van Van Driel Fruijtier btw-specialisten, al jarenlang toonaangevend als professionele dienstverlener. Onze specialisten staan bekend om hun deskundigheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid.
Wij denken met u mee en gebruiken onze actuele kennis en ruime ervaring om uw vraagstukken doelgericht op te lossen. En nu ook online: gemakkelijk en net zo betrouwbaar!