Voor direct advies op maat bel: 088 - 298 98 98 Inloggen Aanmelden Nieuwsbrief a a a

BTW-PLAZA verwelkomt EVO-ledenBeste EVO-relatie,

BTW-PLAZA is dé kenniswebsite over alles wat met btw te maken heeft. Als lid van EVO heeft u op BTW-PLAZA gratis toegang tot het Btw-handboek en de speciaal voor de EVO ontwikkelde beroepsgroepensectie btw internationaal. Hier krijgt u antwoord op voor u relevante btw-vraagstukken. Onze adviseurs gaan in op de meest voorkomende btw-aspecten en schetsen mogelijke kansen en bedreigingen. Deze sectie wordt voortdurend uitgebreid met actuele kennis en het laatste nieuws. BTW-PLAZA doet praktische handreikingen om btw- nadelen om te buigen in voordelen. 

  • Heeft u zich via de EVO reeds aangemeld als lid van BTW-PLAZA? Log dan hier in.
  • Heeft u zich nog niet aangemeld? Klik dan hier. (Ook als uw collega's gebruik willen maken van BTW-PLAZA kunnen zij zich hier kosteloos aanmelden).

Korting op advisering
BTW-PLAZA biedt u op een snelle en eenvoudige manier toegang tot complete btw-kennis en helpt u uw btw-vraagstukken op te lossen. Toch kan het gebeuren dat u behoefte heeft aan meer uitleg en een persoonlijk advies. Wij staan dan voor u klaar om uw specifieke btw-vragen te beantwoorden. Voor een persoonlijk advies ontvangen EVO-leden 20% korting op het reguliere tarief. Het uurtarief voor EVO-leden bedraagt €160,- excl btw ((het reguliere tarief bedraagt € 195 per uur).

Persoonlijk advies nodig?
Heeft u een btw-vraagstuk en wilt u daarover een persoonlijk advies*? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 – 298 98 98,  per e-mail via info@btwplaza.nl. U kunt ook onderstaand formulier gebruiken om uw vraag te stellen.* Bij een adviesvraag krijgt u vooraf een kostenindicatie

Met vriendelijke groet,

EVO & BTW-PLAZA