Voor direct advies op maat bel: 088 - 298 98 98 Inloggen Aanmelden Nieuwsbrief a a a

Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS)

BTW-PLAZA verwelkomt AVS-leden!
Op BTW-PLAZA krijgt u als AVS-lid gratis toegang tot antwoorden op de meest uiteenlopende btw-vragen binnen het onderwijs. Bijvoorbeeld bij verhuur van gymzalen, fondsen wervende activiteiten, detachering / uitlenen van personeel en de exploitatie van een kantine. BTW-PLAZA doet praktische handreikingen om btw- nadelen om te buigen in voordelen. 

BTW-PLAZA geeft in de sectie btw en onderwijs antwoorden aan schoolleiders over relevante btw-vraagstukken. Onze adviseurs gaan in op de meest voorkomende btw-aspecten in het primair onderwijs en schetsen mogelijke kansen en bedreigingen. Deze sectie wordt voortdurend uitgebreid met actuele kennis en het laatste nieuws. 

Gratis aanmelden
Als lid van de AVS heeft u direct toegang tot verdiepende btw-kennis. Heeft u zich nog niet aangemeld? Klik dan hier (vergeet niet bij branchevereniging 'AVS' aan te klikken en uw AVS-lidnummer in te vullen). Bent u al lid van BTW-PLAZA? Log dan hier in. 

Korting op advisering
BTW-PLAZA biedt u op een snelle en eenvoudige manier toegang tot complete btw-kennis en helpt u uw btw-vraagstukken op te lossen. Toch kan het gebeuren dat u behoefte heeft aan meer uitleg en een persoonlijk advies. Wij staan dan voor u klaar om uw specifieke btw-vragen te beantwoorden. Voor een persoonlijk advies ontvangen AVS-leden 20% korting op het reguliere tarief. Het uurtarief voor AVS-leden bedraagt €160,- excl btw. 

Persoonlijk advies nodig?
Heeft u een btw-vraagstuk en wilt u daarover een persoonlijk advies? Neem dan contact op met Machiel van Driel op telefoonnummer 088 – 298 98 98,  per e-mail via info@btwplaza.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier gebruiken om uw vraag te stellen.